Wat een gelukkig mens ben ik toch!

Al vanaf mijn tweede levensjaar is zingen mijn grote liefde. In dirigeren en arrangeren ontdekte ik mijn tweede grote passie en zo heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.

Van 1995 tot 2005 was ik actief als solozangeres bij de Sea Sound Bigband, waarbij ik nu, tot mijn grote vreugde, nog regelmatig inval.

Sinds 1993 ben ik actief in de close harmony. Ik begon in vocal group Split-5, waarmee ik in 1994 het Vlaardings songfestival won. Van 1998 tot 2000 zong ik in de zanggroep van de Big Fun Band.
V
anuit het close harmony koor Voice Noise, waarbij ik van 2000 tot 2003 zong, ontstond de succevolle vocal group Mr Jeff. In 2003 en in 2006 won Mr Jeff de 1e prijs op het Festival voor vocale Ensembles 's Heerenberg, in 2005 de 1e prijs op het Multivoices Festival Ún de 1e prijs op het Balk Focus Festival.

Momenteel zing ik in Vocalicious, een ambitieuze groep van 12 gelijkgestemden die geen uitdaging uit de weg gaat en waarmee we in november 2007 het Vocal Light Top Festival in Apeldoorn wonnen.

In 2005 volgde ik de arrangeercursus voor close harmony bij Tijs Krammer, georganiseerd door Balk.
Sindsdien heb ik gearrangeerd voor Mr Jeff, de Big Fun Band, vocal group
Quintessa, Leeuwenhart, Vocalicious, Jammin' en The Amstel Gospel Choir. (Zie arrangementen.)

In mei 2006 ben ik geslaagd voor de opleiding Dirigent Licht Vocaal, georganiseerd door Unisono in samenwerking met het Brabants conservatorium (Fontys Hogeschool). Hoofddocent was Tijs Krammer en bijvakken werden gegeven door o.a. Jetse Bremer, Johan Rooze, Hans van den Brand, Meta Stevens, Marieke Snijders, Don Henken.
In september 2008 ben ik toegelaten tot het conservatorium in Alkmaar voor de opleiding Koorleider Lichte Muziek.

Sinds januari 2006 ben ik de dirigent van het Amstel Gospel Choir uit Uithoorn en sinds september 2006 ben ik de dirigent van de vocal group: Jammin', waarmee ik in 2007 de derde prijs won bij het Amersfoort Volkoren Festival.

Ik ben in te huren als vocal coach voor kleine en grote groepen. Op dit moment doe ik dit op op regelmatige basis bij vocal group Quintessa en Qrieus.

Daarnaast is het mogelijk om oefencd's te bestellen. Van bestaande arrangementen zing ik alle koorpartijen in, zodat de koren thuis kunnen oefenen. Zie oefencd's.

Mocht je meer willen weten of interesse hebben gekregen voor een arrangement, vocal coaching of een oefencd, ga dan naar: Contact.